Up | Down

 

[KitaMinumDulu!!]

~ ~



Terjumpa video di CursingMalay (jangan tanya ni blog apa)


burp.


16 comments:

Jack-O said...

oke.. da penah tgk clip nih! weh serious aku nk tau what's in their mind while doing that. apekah motif nk bubuh kt youtube. agak memalukan di situ. harap2 die mpunyai ahli keluarga sanak saudara yg buta IT xpandai nk bukak youtube n stuff. *sigh

Moja Amin™ said...

Jack-O,

Hahaha! Tak boleh blah kan? Aku tak faham apa dorang cakap except for 'cheers'.
hehehe

CHEERS!

MizAn said...

tanak rotan ke mereka itu? haha

missyonne said...

oh okay. aku sangat MALU;

1) sbb aku org terenggan
2) sbb aku org perempuan
3) sbb aku MUSLIM.

oh. tak sangka. why on earth la bangga sangat??

eih. aneh. eih. marah. eihhh. tak puas hati. eihhhh!~

p.s : moja, ignore tedy yg emo ni. hahahaa

Moja Amin™ said...

Mizan,

That's one hell of sarcasm, Mizan!
Maybe because they aren't good looking enough to be whipped kot. Hahaha

:)

Moja Amin™ said...

Teddy,

Hahaha. Sedih kan?
Xpe2. Bab2 macam ni memang digalakkan menjadi emo.
Kalau nampak mana2 budak ni kat tganu, jangan lupa baling selipar!
hahaha!

:D

irma-ain ibrahim said...

terus rasa sedih bila awak tak link saya dah. T_T

Moja Amin™ said...

Irma,

Eh, eh. Tak da ke? Sory2. Blog ni tengah under construction lagi lah irmaaa!
saya add sekarang jugaaaaa!

:D

theroyalcrapster said...

it's a sad world we're in :'(

safwan said...

natang guh la sek2 ye....wak malu org ganu...

Moja Amin™ said...

Izaza,

Couldn't agree more on that.

Moja Amin™ said...

Safwan,

Hahaha. Sabar bear. Menangis penyu2 tengok budak2 ni

MizAn said...

rasanya tak kene rotan sbb:

-lokasi bukan kat club med cherating
-takde authorities RAJIN nak cekup masa tu
-bukan model sambilan yang elok dijadikan mangsa 'power play moral policing' -- like i tweeted once ago.

all IMHO though.

Moja Amin™ said...

Mizan,

exactly! Our law enforcement is a total joke lah.
I bet we, the Rakyats, don't want these ugly girls to be on international tabloids. Not a good rep for Malaysia. Hahaha.

:D

Liyana said...

aq mmg pembaca senyap blog tuh..sbb su anna joe link kat one of her entries & one of the post kat Cursing Malay tat inspired me to write about the post on lelaki baik untuk perempuan baik..huuuu

ish..bdak2 tuh mmg nk kene dgn aq...kat luar ntah2 budget suci..kami xgi xclubbing tp minum kat dlm blik...malu dowh mak bapak korg if tau perangai sebenor anak dieorg!!!geram aq!

Moja Amin™ said...

Liyana,

Hahaha! yeah. best lah blog tu! Hehehe!
Tu la, fakers at its best!

Post a Comment